Theo Tolboom, Reeuwijk: Wij hebben DJ Barry van IliketoDJ al vele keren op ons evenementje gehad. Bij verjaardagen, themafeesten en bruiloften heeft Barry ons geholpen met de opstelling en muziek keuze. Het is fijn als iemand erbij betrokken is die meedenkt en snapt hoe je een event moet opzetten. 

Ronald en Elja, Terwolde: Wij hebben een super feest gehad met Dj Barry. Ook de muziek die gedraaid werd was helemaal goed, Alle voorkeuren die wij hadden kwamen aan bod. De dansvloer was de hele avond goed gevuld zoals wij Graag wilden. Alleen maar positief dus. Heel erg bedankt.

John en Shabani, Delft: Excuus voor de late reactie, maar we kunnen je laten weten dat het optreden van Barry volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan. Hij heeft in prima overleg met ons de avond tot een succes gemaakt. Het repertoire wat Barry draaide paste prima bij de lijst die Shabani ter inspiratie had aangeleverd. Barry wist daarop zelf goede aanvullingen te draaien en heeft veel mensen op de dansvloer weten te houden. Dat was voor ons belangrijk en dat heeft Barry goed gedaan.

Jeanette, Lathum: Fijn dat jullie er waren. Naast veel nieuwkomers, die welkom geheten werden aan de welkomsttafel, ook weer bekende gezichten gezien. Het duurde even, maar later op de avond was de dansvloer gevuld op de swingende muziek van DJ Barry.

Michiel en Barbara, Amerongen: Vanuit een zonnig sicilie zijn we aan het nagenieten van een geweldige dag met een nog mooier feest! We waren heel blij dat we voor de mega licht show hadden gekozen. Het zag er te gek uit! Ook Barry voldeed helemaal aan de verwachtingen! Hij voelde het feest goed aan qua muziek en zorgde voor een goede sfeer! Tevens heeft hij ook alle nummers gedraaid die we op ons lijstje hadden staan! Bedank hem nogmaals namens ons!

Renske en Maurice, Zeist: Sorry voor de late reactie. De dagen na de bruiloft waren ook nog erg hectisch....waarschijnlijk maken jullie dat wel vaker mee. Wij waren erg tevreden over het optreden. Een paar dagen vooraf werden we gebeld om te zien of alles nog klopte zoals was afgesproken en of er verder nog dingen waren die hij moest weten. Dit hebben we als erg fijn ervaren, gaf een goed gevoel voor de laatste dagen tot aan de grote dag. We hebben een topfeest gehad. Niks van de voorbereiding/opbouw gemerkt (tijdens ons diner). Leuk dat Pieter ons met de sax kon begeleiden bij de entree van het feest. Na het openingsnummer heeft er kort een brassband gespeeld (die kwam onverwacht voor ons, dit was een cadeau van de ceremoniemeesters). Fijn dat de DJ dit goed vond en hier flexibel mee om is gegaan. De DJ heeft de muziek goed afgestemd op het publiek en de sfeer. Dit is goed terug te zien op de foto's, waar iedereen steeds met een grote glimlach op staat. En ook aan de positieve reacties van de gasten die zijn geweest. De avond voldeed dus erg aan onze verwachtingen. Nogmaals dank daarvoor, ook aan Barry en Pieter! Wij zullen jullie zeker aanraden bij vrienden van ons die gaan trouwen (5 huwelijken in 2015 van vrienden).


Beoordeel IliketoDJ


Is IliketoDJ op jouw event geweest? Wij willen graag weten hoe jij de dag hebt ervaren. Stuur ons een mailtje met een foto en krijg bij je volgende evenement 5% korting!

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.