Ontzorgen

Ook voor de organisatie van events bent u bij IliketoDJ aan het juiste adres. Of het nu gaat om een tuinfeest of de organisatie van een festival, door de samenwerking met onze partners zijn wij instaat om u van alle gemakken te voorzien.

Veelzijdig

Een kleine greep uit onze werkzaamheden; Tuinfeesten, gewoon gezellig met vrienden of een bruiloft op locatie, bijna alles is mogelijk!

Compleet

Bij IliketoDJ zijn wij zelfs instaat om uw event compleet te verzorgen met tenten, inrichting, catering, licht en geluid.Concerten en festivals. Complete organisatie (of delen ervan) van externe stroomvoorziening, podium, licht en geluid, bands, DJ’s tot aan stagemanagement, u vindt het allemaal onder 1 dak.

Zakelijk

Vergader en congressen. Voor het faciliteren van licht, geluid (microfoons) podiumdelen en achtergrond wanden kunt u uiteraard een beroep doen op de vakmensen van IliketoDJ.

Kan dat? Ja natuurlijk!

Themafeesten, U wens is onze uitdaging. Of het nu gaat om een roaring 20s party, een “Amsterdamse” feestavond in huiskamer sfeer tot een dampend Ibiza white party, alles is mogelijk bij IliketoDJ.