Biografie “Music is my best love”, al sinds zijn 14e is Dj Barry bevangen door de muziek. Al vroeg stond hij te draaien op schoolfeesten en sportverenigingen. Naar mate de tijd vorderde is Barry zich meer en meer gaan toe leggen op het allround DJ werk.

Bruiloften, cafés, bedrijven, festivals en optredens met artiesten (muzikanten, zangers en zangeressen) .

De laatste 3 jaar draait Dj Barry fulltime en verzorgd ruim 170 optredens per jaar.
Naast het allround werk heeft Barry zich nog verder ontwikkeld in het Nederlandstalig/Apresski genre. Met optredens met de Bloed, Zweet en tranen on tour als een van de vele hoogtepunten waarbij hij ook de presentatie deed. Ook draait hij op festivals en special events. 9 jaar lang was hij 3 dagen te vinden op het Gouda Culinair festival en sinds 2 jaar op Culinair Alphen waarbij de jazzy lounge muziek de boven tonen voeren waarbij hij tevens als aanspreekpunt voor de organisatie diende. Ook in de andere loungesoorten weet hij inmiddels zijn weg te vinden.

Ook bedient hij vaak de het geluid en instarts van “tape artiesten”. Kortom een echte attente allround DJ, die oog en oor heeft voor het complete plaatje

Foto's Barry

Biografie DJ Marcel staat bekend om zijn feesten waar over altijd lang wordt nagepraat. Zowel in de Nederlandse kroegen als in de Oostenrijk, apres ski bars probeert hij altijd het beste boven te halen met veel inzet en enthouisiasme. Naast de vele optredens is Marcel ook te boeken met veel zangers uit het bekende uit diverse feestcafes in heel Nederland.

Inmiddels is hij het vaste gezicht bij de Roparun bij het steunpunt Sophia. Naast zijn DJ carriere heeft Marcel 2 singles uitgebracht met onder andere Eric Dikeb.

Biografie Vanaf zijn elfde jaar is DJ Marten Dames enthousiast DJ met een brede interesse in muziek.

Intussen heeft hij op veel verschillende feesten gedraaid. Zoals elke jonge DJ is Marten Dames begonnen met klassenfeestjes en schoolfeesten. Al snel volgden ook sportverenigingen, jubilea en verjaardagsfeesten. Na het behalen van zijn rijbewijs was hij vastbesloten verdere stappen te ondernemen waarna hij een aantal residenties bij discotheken in verschillende clubs heb gehad waardoor hij naast zijn school en studie fulltime kon werken als DJ. Zijn draaistijl onderscheidt zich in de energieke mix van vrolijke muziek die voor een grote doelgroep aantrekkelijk is

Biografie DJ Murphy De afgelopen 20 jaar heeft Dj Murphy op de mooiste, gekste en spannendste plaatsen muziek gebracht waar een Dj maar kan draaien. Murphy heeft hierdoor veel ervaring opgedaan waardoor hij op elk feest de juiste muzikale toon weet te zetten. Murphy heeft het vinyl tijdperk nog vers in zijn geheugen zitten maar weet inmiddels zich ook een weg te vinden in de moderne digitale wereld. Deze combinatie maakt hem de allrounder bij uitstek! Wilt u, uw feest , bruiloft of evenement tot een groot succes maken? Zorg daar dan samen met Dj Murphy voor!

Biografie DJ Rens van Werkhoven Nog steeds niet weg te denken uit de feestscene, zijn carriere begon al vroeg als resident DJ in de Frog te Gouda. Inmiddels is Rens niet meer weg te denken in het party circuit. Rens weet als geen ander de boel op stelten te zetten met zijn classics in combinatie met presentatie talent waar hij met veel enthousiasme de plaatjes aan elkaar weet te praten. Ook is Rens te boeken voor de carnavaleske optredens en als stalspreekmeester op evenementen. Naast alle DJ werkzaamheden is Rens sinds enige jaren ook beschikbaar als BAB’s van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ook als zodanig beschikbaar. Hij haalt de spanning weg en zorgt met zijn unieke humor en voorbereiding voor de perfecte huwelijksvoltrekking